Grond zuigtechniek in De Zilk. Snel en veilig
De Zilk

Grond zuigtechniek in De Zilk, snel en veilig

Wilt u leidingen en kabels vrijmaken? Of heeft u hulp nodig bij het afzuigen van grond bij sloopwerkzaamheden? Voor grond zuigtechniek in De Zilk en omgeving moet u beslist bij Pieter Langendoen zijn. Pieter Langendoen is een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in grond zuigtechniek in de buurt van De Zilk. Voor diverse grondwerkzaamheden denken wij graag met u mee en geven u advies. Met ons moderne machinepark kunnen we snel en efficiënt grond zuigtechniek in De Zilk en omgeving uitvoeren. Een greep uit de werkzaamheden die wij kunnen verrichten zijn:

  • Grondwerk
  • Grond zuigtechniek
  • Rioolwerk
  • Straatwerk

Om grond zuigtechniek in De Zilk en andere werkzaamheden uit te kunnen voeren beschikken wij over de juiste wagens met hoog kipper. Wilt u deze wagens met hoog kipper zien? Bekijk dan de website.

Opbouw

Wanneer ons team grond zuigtechniek in De Zilk uit moet voeren maken we gebruik van speciale grondzuigwagens. Deze grondzuigwagens zijn speciaal gemaakt voor grond zuigtechniek in De Zilk en voorzien meerdere turbines voor een hoge zuigkracht. Eén daarvan wordt productie aangedreven door een Iveco Trakker van 500pk met slaapcabine. Daarnaast beschikken we over een ADR uitvoering voor vrachtwagen in EURO 6. Zo wordt de co2 uitstoot laag gehouden tijdens het toepassen van de grond zuigtechniek in De Zilk. Als u kiest voor Pieter Langendoen bent u verzekerd van kwaliteit en veiligheid. De grondzuigwagen is SIR gekeurd. Tevens is onze machinist in het bezet van een SIR certificaat. Alles om grond zuigtechniek in De Zilk goed uit te kunnen voeren.

Hoog kipper

Tijdens het toepassen van de grond zuigtechniek in De Zilk en omgeving maken wij gebruik van een hoog kipper. De hoog kipper heeft een kiphoogte van 3m. Hiermee kunnen de grondstoffen gelijk afgevoerd worden met een dumper en trekker. Het voordeel van de hoog kipper is dat er geen afzetcontainerbakken meer nodig zijn tijdens de grond zuigtechniek in De Zilk. Zo hoeft de zuigwagen niet van locatie te veranderen. Profiteer van deze voordelen en maak een afspraak met Pieter Langendoen.

Vermijd risico’s

In de grond liggen diverse leidingen en kabels. Vermijd risico’s en kies voor het toepassen van de grond zuigtechniek in De Zilk. Beschikt u zelf niet over de kennis en middelen? Geen probleem, het team van Pieter Langendoen helpt u graag. Neem eens vrijblijvend contact met ons op middels het contactformulier op onze website.

Neem contact op

Pieter Langendoen B.V. logo
Pieter Langendoen B.V.

Stel uw vraag

Grond zuigtechniek | De Zilk

Copyright © 2023 Pieter Langendoen B.V. - Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site-Index | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM