zuigwagen mercedesPieter-LangendoengrondzuigwagenIMG_4897HitachiIMG_4808IMG_490020150217_121341IMG_4913Shovel-Pieter-Langendoen-BV-1 IMG_4896
Stad aan t Haringvliet

Grond zuigwagen in Stad aan t Haringvliet biedt vervanging voor machinaal graven

Zoekt u een vervangende manier voor machinaal graven? Neem dan contact op met Pieter Langendoen voor meer informatie over grond zuigtechniek met behulp van een grond zuigwagen in Stad aan t Haringvliet en omgeving. Pieter Langendoen beschikt over een speciale grond zuigwagen in Stad aan t Haringvliet om deze moderne techniek uit te kunnen voeren. Met behulp van een grond zuigwagen in Stad aan t Haringvliet kunnen de leidingen en kabels onder de grond blootgelegd worden zonder dat deze beschadigd raken. Daarnaast wordt de grond direct opgeslagen nadat dit is opgezogen. Zo vindt er geen vervuiling plaats in de omgeving. Wilt u ook graag gebruik maken van deze techniek? Pieter Langendoen levert een grond zuigwagen in Stad aan t Haringvliet van goede kwaliteit. Onze grond zuigwagen in Stad aan t Haringvliet is SIR gekeurd en de machinist is ook in het bezit van een SIR certificaat. Eventueel op aanvraag kunnen wij hierbij een hoog kipper inzetten.

Grond zuigen

Een grond zuigwagen in Stad aan t Haringvliet is speciaal gemaakt om zuigend gaten te kunnen graven in de grond. Daarnaast beschikt een grond zuigwagen in Stad aan t Haringvliet over onderdelen die de grond en stoffen opzuigen en opslaan. Een grond zuigwagen in Stad aan t Haringvliet van Pieter Langendoen kenmerkt zich door:

  • Groot laadvermogen
  • Kwaliteit
  • Veiligheid
  • Met hoog kipper
  • Geschikt in kleine en gevaarlijke ruimtes
  • Beperking CO2 uitstoot

Daarnaast bestaat de grond zuigwagen in Stad aan t Haringvliet uit lucht- en watertanks beide uitgevoerd met haspels voor reiniging en voor bediening van luchtgereedschap bijvoorbeeld luchtspade, luchthamers en luchtlans.

Minimale risico’s

Wanneer er gegraven moet worden in de grond biedt het ouderwetse handgraven geen oplossing. Dit kan er namelijk voor zorgen dat onderdelen in de grond beschadigd raken en het kost te veel tijd. Wanneer dit het geval is kunt u het beste een grond zuigwagen in Stad aan t Haringvliet inzetten. Een grond zuigwagen in Stad aan t Haringvliet zuigt op een zeer voorzichtige en handige wijze de grond tussen de leidingen en kabels door. Hierdoor zijn er minder risico’s, te denken aan beschadigingen, en kost het minder tijd.

Snel

Kies voor snelheid en veiligheid, kies voor de grond zuigwagen in Stad aan t Haringvliet van Pieter Langendoen. Met een grond zuigwagen in Stad aan t Haringvliet willen wij onze klanten op een productieve, veilige en C02 vriendelijke manier bedienen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Pieter Langendoen B.V. logo
Pieter Langendoen B.V.
Grond zuigwagen in Stad aan t Haringvliet biedt een snelle en veilige vervanging voor machinaal graven
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring