Grondwerk door Pieter Langendoen voor het bouwrijp maken van de grond
Grondwerk

Grondwerk voor het bouwrijp maken van grond

Heeft u een bedrijf nodig die grondwerk kan verzetten? Zoekt u een betrouwbare partner die de voorbereidende werkzaamheden voor de bouw kan uitvoeren? Pieter Langendoen BV is een betrouwbaar en actief bedrijf dat gespecialiseerd is in grondwerk. Wij combineren vakmanschap met kwaliteit en flexibiliteit. Op het gebied van grondwerk zijn wij voornamelijk actief in de omgeving van de Maasvlakte en de Botlek tot aan de Europoort.

Grondwerk uitgevoerd door Pieter Langendoen door de jaren heen

De heer Pieter Langendoen heeft het bedrijf enige jaren geleden opgericht en met de inzet van een tiental medewerkers het bedrijf met hart en ziel gevormd tot wat het nu is. Wij zijn een betrouwbare partner die inmiddels al een flinke vaste klantenkring heeft opgebouwd voor werkzaamheden als grondwerk. Onze klantenkring bestaat uit zowel particulieren als bedrijven en de overheid. Niet alleen voor grondwerk kunt u bij ons terecht, maar ook voor machineverhuur en straatwerk.Bekijk onze website voor meer informatie en voor de contactgegevens.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Pieter Langendoen B.V. logo
Pieter Langendoen B.V.

Stel uw vraag

Grondwerk

Copyright © 2024 Pieter Langendoen B.V. - Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site-Index | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM