zuigwagen mercedesPieter-LangendoengrondzuigwagenIMG_4897HitachiIMG_4808IMG_490020150217_121341IMG_4913Shovel-Pieter-Langendoen-BV-1 IMG_4896
Puttershoek

Grondwerk in Puttershoek voor het bouwrijp maken van de grond

Heeft u een bedrijf nodig die grondwerk in Puttershoek kan verzetten? Zoekt u een betrouwbare partner die de voorbereidende werkzaamheden voor de bouw kan uitvoeren? Pieter Langendoen BV is een betrouwbaar en actief bedrijf dat gespecialiseerd is in grondwerk te Puttershoek. Wij combineren vakmanschap met kwaliteit en flexibiliteit. Op het gebied van grondwerk in Puttershoek zijn wij voornamelijk actief in de omgeving van de Maasvlakte en de Botlek tot aan de Europoort. De heer Pieter Langendoen heeft het bedrijf enige jaren geleden opgericht en met de inzet van een tiental medewerkers het bedrijf met hart en ziel gevormd tot wat het nu is. Wij zijn een betrouwbare partner die inmiddels al een flinke vaste klantenkring heeft opgebouwd voor werkzaamheden als grondwerk in Puttershoek. Onze klantenkring bestaat uit zowel particulieren als bedrijven en de overheid. Niet alleen voor grondwerk kunt u bij ons terecht, maar ook voor machineverhuur en straatwerk.

Wat is grondwerk?

Als u grondwerk in Puttershoek door ons laat verzorgen bent u verzekerd van hoogwaardig werk. Wat kunt u onder grondwerk verstaan? Het grondwerk in Puttershoek wat wij uitvoeren is onder andere:

  • het bouwrijp maken
  • uitgraven van fundaties
  • aanvullen van fundaties
  • klein grondwerk
  • spitten van plantsoenen
  • grondverbetering

Naast alle werkzaamheden als grondwerk in Puttershoek leveren wij ook zand, grond, grind, repak en gronddoek. Alles onder één dak, bij één partner. Pieter Langendoen BV is u graag van dienst.

Materieel

Wilt u zelf het grondwerk in Puttershoek uitvoeren? Heeft u niet de beschikking over het benodigde materieel? Geen probleem. Bij Pieter Langendoen BV kunt u materieel huren om zo het grondwerk in Puttershoek uit te kunnen voeren. Een specialisme wat wij goed hebben ontwikkeld is namelijk inspelen op uw wensen met passend materieel. U kunt ons niet alleen inschakelen voor het uitvoeren van grondwerk in Puttershoek, we zijn u van dienst met passende machines en gereedschappen. Voor een goede uitvoering van het grondwerk in Puttershoek is het gebruiken van betrouwbare machines het halve werk. Grondwerk in Puttershoek groot en klein, daarvoor moet u beslist bij Langendoen B.V. zijn.

Pieter Langendoen B.V. logo
Pieter Langendoen B.V.
Grondwerk in Puttershoek voor het bouwrijp maken van de grond
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring