zuigwagen mercedesPieter-LangendoengrondzuigwagenIMG_4897HitachiIMG_4808IMG_490020150217_121341IMG_4913Shovel-Pieter-Langendoen-BV-1 IMG_4896
Grondzuigen

Grondzuigen met zuigwagens en voorkom schade

Heeft u een zuigwagen nodig om grond te zuigen? Zoekt u een manier om kabels en leidingen onder de grond bloot te leggen zonder dat deze beschadigd raken? Bekijk dan eens de website van Pieter Langendoen. Pieter Langendoen beschikt over speciale wagens die ingezet kunnen worden tijdens het grondzuigen. Wij houden ons dagelijks bezig met het aanbieden en leveren van grondzuigwagens met machinist. Daarbij werken wij volgens veilige werkmethoden en met hoogwaardige apparatuur.

Grondzuigen door Pieter Langendoen

Moeten er materialen in de grond verwijderd worden? Moet dit door middel van grondzuigen? Is er beperkte ruimte aanwezig? Of is het een risico volle locatie? Tijdens grondzuigen houden wij rekening met alle factoren die van belang zijn. Doordat we tijdens het grondzuigen gebruik maken van een speciale grondzuigwagen wordt dit werk zeer precies uitgevoerd. Neem contact op voor meer informatie. Indien wenselijk kunnen we naast machines ook een hoog kipper leveren.

Maak a.u.b. uw keuze:

Pieter Langendoen B.V. logo
Pieter Langendoen B.V.
Grondzuigen met zuigwagens en voorkom schade
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring