Grondzuigwagen van Pieter Langendoen
Dordrecht

Grondzuigwagen voor veilige vervanging van machinaal graven

Op zoek naar een alternatief voor machinaal graven? Pieter Langendoen voert grond zuigtechniek uit met behulp van een grondzuigwagen die deze moderne techniek uit kan voeren. Met behulp van een grondzuigwagen kunnen leidingen en kabels onder de grond blootgelegd worden zonder beschadigen. De grond wordt direct opgeslagen nadat het is opgezogen door de grondzuigwagen. Zo is vervuiling minimaal tijdens grondzuigtechniek. Wilt u ook gebruik maken van deze techniek? Pieter Langendoen levert de benodigde grondzuigwagen uiteraard van goede kwaliteit. Onze grondzuigwagen is SIR gekeurd en ook de machinist is in het bezit van een SIR certificaat. Een SIR certificaat wordt uitgereikt aan bedrijven die borg staan voor:

  • Goed opgeleide medewerkers
  • Machines en apparatuur zijn gekeurd
  • Werkmethoden worden gevolgd

Zeker omdat bij industriële reiniging veel met een grondzuigwagen met hoge druk wordt gewerkt, een belangrijke borging. Een grondzuigwagen met een goed opgeleide machinist nodig voor een nieuwe klus en moet u daarom per direct beschikken over een grondzuigwagen? Geen budget om er zelf één aan te schaffen? Graafmachineverhuur Pieter Langendoen B.V. is actief op de verhuurmarkt en verhuurt u de meest geschikte grondzuigwagen aan. Wij zijn ervaren op het gebied van verhuur van graafmachines en andere producten. Daarnaast verlenen wij diverse diensten om veilig te kunnen werken. Onze verhuurvloot bestaat uit een goed onderhouden en uitgebreid machinepark. Heeft u een grondzuigwagen of een grondzuig graafmachine of grondzuigauto nodig? Bij Graafmachineverhuur Pieter Langendoen B.V. kunt u vertrouwen op een machine die voldoet aan de eisen die worden gesteld. Al met al dus een betrouwbare partner die zich continu bezig houdt met de verbetering van de dienstverlening met veiligheid, kwaliteit en het milieu hoog in het vaandel.

Verhuur grondzuigwagen voor heel Nederland

Graafmachineverhuur Pieter Langendoen B.V. is hét adres voor verhuur van :

  • Zuiggraafmachine
  • Grondzuigwagen
  • Grondzuig graafmachine
  • Grondzuigauto

Een grondzuigwagen is speciaal gemaakt om te kunnen graven, inzetbaar voor het maken van kabel en leidingstroken kruisingen, proefsleuven maken, kruip ruimtes leeg zuigen en alle andere plekken waar een graafmachine niet bij kan komen. Pieter Langendoen is deskundig op het gebied van verhuur van bijvoorbeeld een grondzuigwagen en dat kan in heel Nederland. We beschikken naast een grondzuigwagen die te huren is over een uitgebreid programma uitrustingstukken om graafmachines mee uit te rusten. Naast het huren van een grondzuigwagen ook een bedrijf nodig voor de uitvoering van grondwerk? Pieter Langendoen beschikt al jaren over gecertificeerde medewerkers die de grondzuigwagen bij werkzaamheden in heel Nederland met hart en ziel kunnen uitvoeren. Het grondwerk dat wij uitvoeren met een grondzuigwagen is onder andere: het maken van leidingstrook kruisingen vooraf gaand het maken van proefsleuven maar ook het leeg zuigen van kruipruimtes en alle andere werkzaamheden die verricht kunnen worden met de grondzuigwagen. Door de jaren heen hebben al vele klanten van onze diensten gebruik mogen maken.

Grondzuigwagen met bijbehorende machinist

Een grondzuigwagen is speciaal gemaakt om zuigend gaten te kunnen graven in de grond. Ook heeft een grondzuigwagen de beschikking over onderdelen die de grond en stoffen kunnen opzuigen en opslaan. Een grondzuigwagen van Pieter Langendoen kenmerkt zich door het grote laadvermogen, de kwaliteit, de veiligheid, uitgevoerd met een hoog kipper. Maar ook geschikt voor kleine en gevaarlijke ruimtes en heeft een beperkte CO2 uitstoot. Daarnaast bestaat de grondzuigwagen uit lucht- en watertanks beide uitgevoerd met haspels voor reiniging en voor bediening van luchtgereedschap bijvoorbeeld luchtspade, luchthamers en luchtlans. Kies voor snelheid en veiligheid, kies voor de grondzuigwagen bij Pieter Langendoen. Met een grondzuigwagen willen wij onze klanten op een productieve, veilige en C02 vriendelijke manier bedienen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Pieter Langendoen B.V. logo
Pieter Langendoen B.V.

Stel uw vraag

Grondzuigwagen | Dordrecht

Copyright © 2024 Pieter Langendoen B.V. - Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site-Index | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM