Hoog kipper in Maasvlakte Europoort met kiphoogte van 3 meter
Maasvlakte Europoort

Hoog kipper in Maasvlakte Europoort met kiphoogte van 3 meter

Heeft u ervoor gekozen om veilig te graven door middel van de moderne grond zuigtechniek? Zoekt u een middel om de grondstoffen direct af te kunnen voeren zonder dat dit veel tijd en moeite kost? Maak dan gebruik van de hoog kipper in de omgeving Maasvlakte Europoort van Pieter Langendoen. Pieter Langendoen is gespecialiseerd in grondwerkzaamheden en beschikt over een ruim aanbod machines, waaronder de hoog kipper in Maasvlakte Europoort. Vandaag de dag worden er steeds meer eisen gesteld aan machines. Zo vinden we het belangrijk dat deze minder belastend zijn voor mens en milieu. Pieter Langendoen levert speciale grond zuigwagens met een hoog kipper in Maasvlakte Europoort. Deze zorgen ervoor dat graven overbodig wordt. Tevens biedt het dé oplossing in risicovolle gebieden waar de onderdelen onder de grond niet beschadigd mogen raken. Kies voor een verantwoorde manier van werken en kies voor onze grond zuigmachines met hoog kipper in Maasvlakte Europoort.

Direct lossen in kipwagens

Pieter Langendoen beschikt over een hoog kipper in de buurt van Maasvlakte Europoort met kiphoogte voor het direct lossen in kipwagens. Deze hoog kipper in Maasvlakte Europoort heeft een kiphoogte van 3m. Hiermee kunnen de grondstoffen die vrij komen tijdens het zuigen gelijk afgevoerd worden. Naast een hoog kipper in Maasvlakte Europoort maken wij gebruik van een trekker en dumper TIR 4 (euro 6) met AdBleu. Door de hoog kipper in Maasvlakte Europoort zijn de afzetcontainerbakken niet meer nodig. Doordat de zuigwagen niet van locatie hoeft te veranderen is de productie vele malen hoger.

Radiografisch rijden en bedienen

Naast de speciale hoog kipper in Maasvlakte Europoort, waarbij wij de eerste in Nederland zijn, bieden wij radiografisch rijden en bedienen. Hiermee kunnen we:

  • Snelheid traploos instellen
  • Bedienen via afstandsbediening
  • Rijden via afstandsbediening
  • Sturen met een joystick

Tijdens het hydrostatisch rijden kunnen de steunpoten automatisch in en uitschuiven zonder extra omschakelen via de afstandsbediening (in- en uitschakelen).

Vrijblijvende prijsindicatie

Wilt u een hoog kipper in Maasvlakte Europoort of omgeving huren? Vraag dan een vrijblijvende prijsindicatie op. Wij zorgen graag voor een offerte voor een hoog kipper in Maasvlakte Europoort. Benieuwd wat wij realiseren? Bekijk dan het project van de maand op onze website. Hier kunt u tevens meer informatie vinden over de hoog kipper in Maasvlakte Europoort. Ook onze contactgegevens vindt u op de website.

Neem contact op

Pieter Langendoen B.V. logo
Pieter Langendoen B.V.

Stel uw vraag

Hoog kipper | Maasvlakte Europoort

Copyright © 2024 Pieter Langendoen B.V. - Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site-Index | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM