zuigwagen mercedesPieter-LangendoengrondzuigwagenIMG_4897HitachiIMG_4808IMG_490020150217_121341IMG_4913Shovel-Pieter-Langendoen-BV-1 IMG_4896
Hoek van Holland

Machinaal straten in Hoek van Holland m.b.v. een bestratingsklem

Wilt u de fysieke belasting vooruw stratenmakers verminderen? Bent u op zoek naar het huren van machines voor de uitvoering van machinaal straten in Hoek van Holland? Pieter Langendoen B.V. is dé specialist waar u naar op zoek bent wanneer het gaat om machinaal straten in Hoek van Holland. Wij werken onder andere met een 6 tons midigraafmachine die is uitgerust met de bestratingsklem waardoor deze combinatie gespecialiseerd is in het machinaal straten van voetpaden, wegen, grote parkeerterreinen en/of bedrijfsterreinen. Diverse grote projecten hebben door de jaren heen aangetoond dat machinaal straten in Hoek van Holland werkt. Wilt u dat de werkzaamheden in een hoog tempo worden uitgevoerd zonder dat uw medewerkers teveel worden belast? Neem contact op met Pieter Langendoen B.V voor meer informatie over machinaal straten in Hoek van Holland. Wij zijn uw betrouwbare partner als het gaat om machinaal straten in Hoek van Holland.

Vermindering fysieke belasting

Machinaal straten in Hoek van Holland wordt meer en meer toegepast om de fysieke belasting van stratenmakers te beperken. De nieuwe bestratingsklem is Arbo verantwoord met het machinaal straten in Hoek van Holland van klinkers. De bestratingsklem is tevens geschikt om met alle formaten stenen en tegels te verwerken. Wij specialiseren ons steeds meer op het gebied machinaal straten in Hoek van Holland, dit omdat de ARBO- wetgeving steeds strenger gaat toezien op de arbeidsomstandigheden van het straatwerk.

Waarom?

Machinaal straten in Hoek van Holland biedt vele voordelen:

  • Minder fysieke belasting
  • Efficiëntie
  • Voorkoming versletenheid jonge leeftijd
  • Aantrekkelijke prijsaanbieding
  • Nette werkwijze
  • Veiligheid

Deze investering is een must. Informeer naar de mogelijkheden op het gebied van machinaal straten in Hoek van Holland.

Arbo verantwoord

Wilt u uw parkeerterrein van uw bedrijf machinaal straten in Hoek van Holland en dit laten verzorgen door een gespecialiseerd bedrijf op dit gebied? Neem dan contact op met Pieter Langendoen B.V. Wij hebben de ervaring en expertise op het gebied van machinaal straten. Machinaal straten in Hoek van Holland doen wij snel, vakkundig en Arbo verantwoord.

Pieter Langendoen B.V. logo
Pieter Langendoen B.V.
Machinaal straten in Hoek van Holland met de bestratingsklem op locatie
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring