zuigwagen mercedesPieter-LangendoengrondzuigwagenIMG_4897HitachiIMG_4808IMG_490020150217_121341IMG_4913Shovel-Pieter-Langendoen-BV-1 IMG_4896
Roelofarendsveen

Machinaal straten in Roelofarendsveen m.b.v. een bestratingsklem

Wilt u de fysieke belasting vooruw stratenmakers verminderen? Bent u op zoek naar het huren van machines voor de uitvoering van machinaal straten in Roelofarendsveen? Pieter Langendoen B.V. is dé specialist waar u naar op zoek bent wanneer het gaat om machinaal straten in Roelofarendsveen. Wij werken onder andere met een 6 tons midigraafmachine die is uitgerust met de bestratingsklem waardoor deze combinatie gespecialiseerd is in het machinaal straten van voetpaden, wegen, grote parkeerterreinen en/of bedrijfsterreinen. Diverse grote projecten hebben door de jaren heen aangetoond dat machinaal straten in Roelofarendsveen werkt. Wilt u dat de werkzaamheden in een hoog tempo worden uitgevoerd zonder dat uw medewerkers teveel worden belast? Neem contact op met Pieter Langendoen B.V voor meer informatie over machinaal straten in Roelofarendsveen. Wij zijn uw betrouwbare partner als het gaat om machinaal straten in Roelofarendsveen.

Vermindering fysieke belasting

Machinaal straten in Roelofarendsveen wordt meer en meer toegepast om de fysieke belasting van stratenmakers te beperken. De nieuwe bestratingsklem is Arbo verantwoord met het machinaal straten in Roelofarendsveen van klinkers. De bestratingsklem is tevens geschikt om met alle formaten stenen en tegels te verwerken. Wij specialiseren ons steeds meer op het gebied machinaal straten in Roelofarendsveen, dit omdat de ARBO- wetgeving steeds strenger gaat toezien op de arbeidsomstandigheden van het straatwerk.

Waarom?

Machinaal straten in Roelofarendsveen biedt vele voordelen:

  • Minder fysieke belasting
  • Efficiëntie
  • Voorkoming versletenheid jonge leeftijd
  • Aantrekkelijke prijsaanbieding
  • Nette werkwijze
  • Veiligheid

Deze investering is een must. Informeer naar de mogelijkheden op het gebied van machinaal straten in Roelofarendsveen.

Arbo verantwoord

Wilt u uw parkeerterrein van uw bedrijf machinaal straten in Roelofarendsveen en dit laten verzorgen door een gespecialiseerd bedrijf op dit gebied? Neem dan contact op met Pieter Langendoen B.V. Wij hebben de ervaring en expertise op het gebied van machinaal straten. Machinaal straten in Roelofarendsveen doen wij snel, vakkundig en Arbo verantwoord.

Pieter Langendoen B.V. logo
Pieter Langendoen B.V.
Machinaal straten in Roelofarendsveen met de bestratingsklem op locatie
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring