zuigwagen mercedesPieter-LangendoengrondzuigwagenIMG_4897HitachiIMG_4808IMG_490020150217_121341IMG_4913Shovel-Pieter-Langendoen-BV-1 IMG_4896
Sluiskil

Rioolwerk in Sluiskil een speciale klus voor Pieter Langendoen B.V.

Wilt u graag comfortabel en prettig wonen? Problemen aan het riool voorkomen? Of heeft u te kampen met rioolproblemen? Voor rioolwerk in Sluiskil is Pieter Langendoen B.V. hét aangewezen adres. Enige jaren geleden heeft de heer Pieter Langendoen het bedrijf Pieter Langendoen B.V. opgericht. Wij opereren nu al enige jaren op de markt van grondwerk, straatwerk en rioolwerk in Sluiskil. Het bedrijf is begonnen als een graafmachine verhuurbedrijf. Nog steeds verhuren wij vele soorten graafmachines, maar dit is inmiddels uitgebreid. Zo verhuren wij nu ook houtsnipperaars, trilplaten en meer. Ons rioolwerk, grondwerk en straatwerk wordt voornamelijk gedaan voor bedrijven en de overheid, maar tevens bieden wij onze diensten aan bij particulieren. Pieter Langendoen B.V. is specialist in rioolwerk in Sluiskil en zorgt ervoor dat dit optimaal functioneert.

Wat valt er onder rioolwerk?

Rioolwerk in Sluiskil is veelzijdig werk wat veel specialisme vergt. Wij hebben dan ook dit specialisme voor rioolwerk in Sluiskil in huis. Onder rioolwerk in Sluiskil valt onder andere:

  • het verhelpen van storingen in rioleringen
  • persrioleringen
  • leveren riolering
  • aanbrengen riolering
  • vervangen van riolering
  • drainage
  • hemelwaterafvoer

Een goed aangelegde riolering is van belang om prettig te wonen en leven. Om stank en verstoppingen te voorkomen kunt u het beste tijdig rioolwerk in Sluiskil laten verzorgen door Pieter Langendoen B.V. We maken gebruik van kwalitatief hoogwaardig materiaal en deskundig personeel. Na de uitvoering van het rioolwerk in Sluiskil zorgen wij voor een nette en schone omgeving.

Overige werkzaamheden

Naast het standaard rioolwerk in Sluiskil kunt u ook voor andere leidingen bij ons terecht. Zo leggen wij waterleidingen en gasleidingen aan. Rioolwerk in Sluiskil zorgt voor een goed functionerende riolering en voor een prettige woonomgeving. Wilt u graag dat wij rioolwerk in Sluiskil uitvoeren? Neem dan contact met ons op. Wij weten als geen ander waar een riolering aan moet voldoen om problemen in de toekomst te voorkomen. Ons team zorgt voor een unieke aanpak voor uw situatie.

Pieter Langendoen B.V. logo
Pieter Langendoen B.V.
Rioolwerk in Sluiskil een speciale klus voor Pieter Langendoen B.V.
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring