zuigwagen mercedesPieter-LangendoengrondzuigwagenIMG_4897HitachiIMG_4808IMG_490020150217_121341IMG_4913Shovel-Pieter-Langendoen-BV-1 IMG_4896
Wassenaar

Rioolwerk in Wassenaar een speciale klus voor Pieter Langendoen B.V.

Wilt u graag comfortabel en prettig wonen? Problemen aan het riool voorkomen? Of heeft u te kampen met rioolproblemen? Voor rioolwerk in Wassenaar is Pieter Langendoen B.V. hét aangewezen adres. Enige jaren geleden heeft de heer Pieter Langendoen het bedrijf Pieter Langendoen B.V. opgericht. Wij opereren nu al enige jaren op de markt van grondwerk, straatwerk en rioolwerk in Wassenaar. Het bedrijf is begonnen als een graafmachine verhuurbedrijf. Nog steeds verhuren wij vele soorten graafmachines, maar dit is inmiddels uitgebreid. Zo verhuren wij nu ook houtsnipperaars, trilplaten en meer. Ons rioolwerk, grondwerk en straatwerk wordt voornamelijk gedaan voor bedrijven en de overheid, maar tevens bieden wij onze diensten aan bij particulieren. Pieter Langendoen B.V. is specialist in rioolwerk in Wassenaar en zorgt ervoor dat dit optimaal functioneert.

Wat valt er onder rioolwerk?

Rioolwerk in Wassenaar is veelzijdig werk wat veel specialisme vergt. Wij hebben dan ook dit specialisme voor rioolwerk in Wassenaar in huis. Onder rioolwerk in Wassenaar valt onder andere:

  • het verhelpen van storingen in rioleringen
  • persrioleringen
  • leveren riolering
  • aanbrengen riolering
  • vervangen van riolering
  • drainage
  • hemelwaterafvoer

Een goed aangelegde riolering is van belang om prettig te wonen en leven. Om stank en verstoppingen te voorkomen kunt u het beste tijdig rioolwerk in Wassenaar laten verzorgen door Pieter Langendoen B.V. We maken gebruik van kwalitatief hoogwaardig materiaal en deskundig personeel. Na de uitvoering van het rioolwerk in Wassenaar zorgen wij voor een nette en schone omgeving.

Overige werkzaamheden

Naast het standaard rioolwerk in Wassenaar kunt u ook voor andere leidingen bij ons terecht. Zo leggen wij waterleidingen en gasleidingen aan. Rioolwerk in Wassenaar zorgt voor een goed functionerende riolering en voor een prettige woonomgeving. Wilt u graag dat wij rioolwerk in Wassenaar uitvoeren? Neem dan contact met ons op. Wij weten als geen ander waar een riolering aan moet voldoen om problemen in de toekomst te voorkomen. Ons team zorgt voor een unieke aanpak voor uw situatie.

Pieter Langendoen B.V. logo
Pieter Langendoen B.V.
Rioolwerk in Wassenaar een speciale klus voor Pieter Langendoen B.V.
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring