Straatwerk voor een prachtige oprit door Pieter Langendoen
Straatwerk

Straatwerk voor een prachtige oprit door Pieter Langendoen

Wilt u graag een nieuwe prachtige oprit laten bestraten? Bent u het onderhouden van uw gazon zo zat? Kies dan voor straatwerk verzorgd door Pieter Langendoen B.V. Ons bedrijf opereert al enige jaren op de markt van graafmachineverhuur en straatwerk. Het bedrijf is opgericht door Pieter Langendoen, die hier vervolgens zijn hart en ziel ingestoken heeft om van het bedrijf te maken wat het nu is. Dit uiteraard niet alleen, maar met de inzet van inmiddels 10 medewerkers.

Straatwerk en graafmachine verhuur

Wij zijn begonnen met graafmachine verhuur, maar zijn met de jaren uitgebreid met straatwerk en andere werkzaamheden. Ook onze verhuur is niet beperkt gebleven tot de graafmachines. Voor een shovel, trilplaat, houtversnipperaar of andere machines kunt u bij ons terecht. Wilt u graag straatwerk uit laten voeren door een betrouwbare partner? Of wilt u de benodigde machines huren om straatwerk zelf uit te kunnen voeren? Neem contact op met Pieter Langendoen B.V, dé straatwerk specialist.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Pieter Langendoen B.V. logo
Pieter Langendoen B.V.

Stel uw vraag

Straatwerk

Copyright © 2024 Pieter Langendoen B.V. - Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site-Index | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM