Grondwerk

Grondwerk

Grondwerk groot en klein, daarvoor moet u bij Pieter Langendoen B.V. zijn!

Langendoen B.V. dé specialist in grondwerk

Als u opzoek bent naar een bedrijf wat voor u grondwerk kan verzetten, dan bent u bij Langendoen B.V. aan het juiste adres. Wij zijn al enige jaren specialist op het gebied van grondwerk. De heer Pieter Langendoen heeft het bedrijf enige jaren geleden opgericht en met de inzet van een tiental medewerkers het bedrijf met hart en ziel gevormd tot wat het nu is.

Wij werken aan grondwerk voor zowel particulieren als bedrijven en overheid

Wij zijn een betrouwbare partner die inmiddels al een flinke vaste klantenkring heeft opgebouwd voor werkzaamheden als grondwerk. Onze klantenkring bestaat uit zowel particulieren als bedrijven en de overheid. Niet alleen voor grondwerk kunt u bij ons terecht, maar ook voor machineverhuur, straatwerkzaamheden en rioleringswerkzaamheden. Zowel aangenomen als in urenbasis.

Wat is grondwerk? Wij leggen het u graag uit!

Wat kunt u onder grondwerk verstaan? Het grondwerk wat wij uitvoeren is onder andere het bouwrijp maken, uitgraven en aanvullen van fundaties. Ook klein grondwerk als het spitten van plantsoenen en grondverbetering daarvan vallen hieronder.

Naast alle werkzaamheden als grondwerk, leveren wij ook zand, grond, grind, repak en gronddoek.

Grondwerk! Eén van onze specialisaties.

Direct contact

Pieter Langendoen B.V. logo
Pieter Langendoen B.V.

Copyright © 2024 Pieter Langendoen B.V. - Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site-Index | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM