Grondzuigwagen

Grondzuigwagen

Graven zonder schade staat steeds meer centraal. De ondergrondse infrastructuren liggen vol met leidingen en kabels die zorgen voor risico’s tijdens het machinaal graven. Wilt u voorkomen dat kabels geraakt worden en er hoge schades geclaimd en hersteld moeten worden? Kies dan voor het inzetten van een grondzuigwagen van Pieter Langendoen. Door de jaren heen hebben wij ons machinepark uitgebreid met speciale grondzuigwagens waarmee wij voorgaande problemen voorkomen. 

Opbouw

De grondzuigwagens zijn uitermate geschikt voor verschillende markten waarin de risico’s beperkt moeten worden. Ze zijn voorzien van meerdere turbines voor een hoge zuigkracht en productie aangedreven door een Iveco Trakker van 500pk met euro 6 zodat de CO2 uitstoot laag wordt gehouden. De opbouw is uitgevoerd met gasdetectie en aardingcontrole. De gehele wagen is bedienbaar met EX afstandsbediening. En zelf hydrolyse rijdbaar op afstandbediening met sensoren en camera’s beveiligt. Tevens beschikken we over lucht- en watertanks die beide uitgevoerd zijn met haspels voor reiniging en voor bediening van luchtgereedschap, bijvoorbeeld luchtspade, luchthamers en luchtlans.

SIR keuring

Wanneer u kiest voor Pieter Langendoen kiest u voor een betrouwbare partner die in de afgelopen jaren een duurzame relatie heeft opgebouwd met een grote diversiteit aan klanten die ons hoog waarderen om onze dienstverlening. Beperk de risico’s tot een minimum tijdens productie en kies voor de veiligste en efficiëntste methode met een grondzuigwagen. Onze grondzuigwagen is SIR(stichting industriële reiniging) gekeurd en wordt goed onderhouden. 

Verhuur

Graag bieden wij de meest uiteenlopende opdrachtgevers  een passende oplossingen aan  binnen hun project. U kunt onze grondzuigwagens huren met kundig personeel. Zij beschikken over de benodigde kennis, ervaring en certificering en hebben de juiste hulpmiddelen tot hun beschikking. Door dit te combineren brengen wij elke klus tot een succesvol einde.

Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het huren van een grondzuigwagen

Direct contact

Pieter Langendoen B.V. logo
Pieter Langendoen B.V.

Copyright © 2023 Pieter Langendoen B.V. - Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site-Index | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM