Straatwerk

Straatwerk

Als onderscheidend en enthousiast bedrijf verzorgen wij al jaren grond- en straatwerkzaamheden voor particulieren, bedrijven en overheid. Wat begonnen is met graafmachine verhuur is inmiddels uitgegroeid tot het uitvoeren van straatwerk. Of het nu gaat om het machinaal bestraten van een grote oppervlakte rondom uw bedrijfspand of het aanleggen van een terras in uw tuin, wij verzorgen het graag.

Mogelijkheden

Straatwerk is in de loop der jaren ook één van onze werkzaamheden geworden, en met succes. De soorten straatwerk dat u door ons kunt laten verrichten is van grote omvang. Zo realiseren wij straatwerk voor diverse toepassingen zoals:

  • Nieuw straatwerk
  • Herbestraten
  • Reparatiewerkzaamheden

Onze vakmensen kennen de eigenschappen van verschillende ondergronden en weten als geen ander hoe zij straatwerk moeten leggen. Daarnaast hebben wij kennis van soorten bestrating en passie voor het vak. Met de juiste mensen en middelen leveren wij vakwerk tegen concurrerende prijzen.

Afspraak

Elk straatwerkproject begint met het financiële plaatje en de planning. Graag maken we vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden, kosten, materialen en planning te bespreken. Bij ons staan uw wensen centraal. Wilt u zelf de materialen aanschaffen? Of wilt u alles uit handen geven? Alles is bespreekbaar.

Machineverhuur

Langendoen BV is in het bezit van een complete reeks machines en wagens bestaande uit een shovel, trilplaat en andere machines. Deze zijn uitstekend onderhouden en worden regelmatig gekeurd. Tevens worden de machines bediend door ervaren chauffeurs en machinisten met alle benodigde papieren. Zo kan er effectief en efficiënt gewerkt worden. Komt u machines, materialen of mankracht te kort? Graag ondersteunen wij u.

 

Direct contact

Pieter Langendoen B.V. logo
Pieter Langendoen B.V.

Copyright © 2024 Pieter Langendoen B.V. - Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site-Index | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM