zuigwagen mercedesPieter-LangendoengrondzuigwagenIMG_4897HitachiIMG_4808IMG_490020150217_121341IMG_4913Shovel-Pieter-Langendoen-BV-1 IMG_4896
s-Gravendeel

Straatwerk in s-Gravendeel voor een prachtige oprit

Wilt u graag een nieuwe prachtige oprit laten bestraten? Bent u het onderhouden van uw gazon zo zat? Kies dan voor straatwerk in s-Gravendeel verzorgd door Pieter Langendoen B.V. Ons bedrijf opereert al enige jaren op de markt van graafmachineverhuur en straatwerk in s-Gravendeel. Het bedrijf is opgericht door Pieter Langendoen, die hier vervolgens zijn hart en ziel ingestoken heeft om van het bedrijf te maken wat het nu is. Dit uiteraard niet alleen, maar met de inzet van inmiddels 10 medewerkers. Wij zijn begonnen met graafmachine verhuur, maar zijn met de jaren uitgebreid met straatwerk in s-Gravendeel en andere werkzaamheden. Ook onze verhuur is niet beperkt gebleven tot de graafmachines. Voor een shovel, trilplaat, houtversnipperaar of andere machines kunt u bij ons terecht. Wilt u graag straatwerk in s-Gravendeel uit laten voeren door een betrouwbare partner? Of wilt u de benodigde machines huren om straatwerk in s-Gravendeel zelf uit te kunnen voeren? Neem contact op met Pieter Langendoen B.V, dé straatwerk specialist in s-Gravendeel.

Diensten

Als u straatwerk in s-Gravendeel wilt laten verzorgen bent u bij ons aan het juiste adres. Bij straatwerk in s-Gravendeel kunt u denken aan:

  • Sierbestrating
  • Straatwerkzaamheden
  • Aanleg
  • Materialen
  • Grondwerkzaamheden
  • Sloopwerk

Goed straatwerk in s-Gravendeel zorgt voor een goed visitekaartje van uw woning of bedrijfspand. Met de juiste mensen en de juiste machines leveren wij kwalitatief straatwerk in s-Gravendeel. Wij beschikken over een groot machinepark dat speciaal is ingericht voor straatwerk in s-Gravendeel.

Nieuw en herbestraten

Straatwerk in s-Gravendeel is in de loop der jaren ook één van onze werkzaamheden geworden en met succes. Wij leveren veel straatwerk op iedere plaats in de wijde omtrek van Rotterdam. Ons werkgebied is voornamelijk in de omgeving van de Maasvlakte, Botlek en Europoort. Wij leveren straatwerk in s-Gravendeel van terras tot bedrijventerrein. Dit kan nieuw straatwerk zijn, maar ook het herbestraten nemen wij voor onze rekening. Daarnaast doen wij ook aan reparatie werkzaamheden van het straatwerk in s-Gravendeel. Wilt u straatwerk in s-Gravendeel aanbrengen of vernieuwen? Neem dan eens contact op met Pieter Langendoen B.V.

Pieter Langendoen B.V. logo
Pieter Langendoen B.V.
Straatwerk in s-Gravendeel voor een prachtige oprit
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring